Vuokrausehdot

Elämäsi elämykset - Hehkussa

JUHLATILA HEHKUN VARAAMINEN
 
Tiloja voit tiedustella sähköpostilla tai puhelimitse.

Näin tehty varaus on alustava varaus, joka vahvistetaan maksamalla tilavuokra tai ennalta sovittu varausmaksu. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus peruuntuu automaattisesti.

Maksettua varausmaksua ei palauteta, mikäli peruutus johtuu asiakkaan peruutuksesta.

Mikäli vuokralainen on varannut tilan ja tilaisuuteen on aikaa alle kuukausi (1 kk), maksetaan vuokrahinta kokonaisuudessaan yhdellä laskulla.

Varauksen peruutus tulee tehdä hyvissä ajoin eli vähintään kaksiviikkoa ennen varattua juhlapäivää.

Mikäli asiakas ei peru varaustaan ajoissa veloitetaan tilaajaa tällöin 50% kokonaistilaisuuden arvosta. Jos peruutusta ei tehdä ollenkaan veloitetaan tilaisuus, kuten aiemmin sovittu oli tilat asiakkaan käytössä tai eivät.

Ylivoimaisesta esteestä johtuvan syyn vuoksi (esim. vesivahinko, tulipalo tai ilkivalta) Hehkulla on oikeus perua varaus ennen tilaisuuden ajankohtaa ilman korvausvelvollisuutta. Vuokralaisella on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

HEHKUN OHJEET & SÄÄNNÖT
 
HENKILÖMÄÄRÄ
Arvioitu henkilömäärä tulee ilmoittaa tilaa varattaessa.

RUOKA JA JUOMA
Juhlatila Hehkussa ei ole anniskeluoikeuksia, kaikki tilaisuudet ovat yksityistilaisuuksia.
Voitte tuoda omat alkoholipitoisetjuomat. Myös ruoat voitte tuoda itse ja lämmittää ne keittiössämme.

KORISTELU
Koristelun vuokraaja tekee itse, kuten pöytäliinat, pöytien koristekattaukset sekä muun koristelun. Voimme tarvittaessa hoitaa pöytäliinat sekä muun koristelun kuten kukat ja koristeet. Hinnoittelu tapauskohtaisesti erikseen sovittavin hinnoin.

HEHKUN KALUSTEET
Tila vuokrataan peruskalustuksella, jota vuokralainen voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla tilaisuutensa järjestämiseksi. Vuokra-ajan päättyessä kalusteet tulee asetella takaisin perusmuotoon. Vuokranantaja antaa tarvittaessa ohjeita ja neuvoja. Omien kalusteiden/laitteiden tuomisesta juhlatilaan on sovittava erikseen vuokranantajan kanssa.

SISÄÄNKÄYNTI
Juhlatilan pääsisäänkäynti Kauppakadunpuoleisesta ovesta. Toinen sisäänkäynti rakennuksen sisäpihalta, kulku III Rantakujan kautta.

PYSÄKÖINTI
Pysäköinti on sallittua Kauppakadun varrella sekä Hehkun sisäpihalla jonne ajo III Rantakujan kautta.

Hehkun takana on yleinen pysäköintialue jonne ajo IV Rantakujan kautta.

Hehkua vastapäätä olevan sinisen rakennuksen piha-alueelle voi myös pysäköidä.

Pysäköinti on ehdottomasti kielletty III Rantakuja varrelle tai IV Rantakujan asfaltoidulle alueelle jossa lämmitystolppia.

ASTIAT
Astiat löytyvät erillisestä huoneesta niille varatuilta hyllyiltä.
Vuokralainen tiskaa astiat ja palauttaa ne oikeille paikoille hyllyyn juhlien päätyttyä.

Kuputiskikonetta käytettäessä astiat jäävät hieman kosteiksi ja näin ollen kaikki astiat ja aterimet tulee kuivata liinalla ennen hyllyttämistä. Näin seuraava juhlija voi nauttia puhtaista astioista.

Mikäli kuivaaminen on laiminlyöty ja astiat ovat laikukkaita, veloitamme tiskausmaksun.

Juhlissa rikkoutuneista astioista veloitamme 5,-/kpl

KEITTIÖ
Vuokralainen vastaa keittiön siivouksesta ja järjestyksestä. Keittiön laitteiden ja pintojen tulee vuokra-ajan päättyessä olla siistit ja puhtaat. Mikäli tästä aiheutuu vuokranantajalle lisätyötä tai astioita/laitteita rikkoutuu tai katoaa, vuokralainen sitoutuu korvaamaan tästä aiheutuvan vahingon.

HEHKUN OMAISUUS JA JÄRJESTYSHÄIRIÖT
Mikäli talon omaisuutta on rikottu / hävinnyt, vuokraaja korvaa ne täydestä hinnasta.

Jos tilaisuuden aikana tulee järjestyshäiriöitä, niin vuokraaja on täydessä vastuussa tiloista ja velvollinen maksamaan kaikki aiheutuvat kustannukset, esim. vartiointiliikkeen maksut.

Ulkotiloissa on hiljaisuus lain mukaan klo 22, minkä jälkeen ulkotiloissa voi oleskella ainoastaan tilapäisesti ja suurta melua aiheuttamatta.

SIIVOUS JA REKLAMAATIOT
Tilat luovutetaan vuokraajalle siistinä ja toivomme että saamme ne takaisin samassa kunnossa.

Juhliminen tuottaa kuitenkin vähän roskaa ja tämän siivous sisältyy aina vuokraan, Hehkun oma henkilökunta vastaa lattiapintojen ja wc-tilojen siivoamisesta.

Mikäli tilat eivät ole siistissä kunnossa lähtiessänne niin, veloitamme vuokraajalta jälkikäteen 200 euron siivousmaksun. Esimerkkinä oksennuksien siivous, yms veloitetaan aina siivousmaksulla.

Mahdolliset tiloja koskevat reklamaatiot on esitettävä heti. Muussa tapauksessa tilojen katsotaan olleen sovitussa kunnossa.

Roskat tulee jättää sisäpihan katokseen suljetuissa pusseissa.

Vuokralainen huolehtii tilojen ja ulko-ovien läheisyydessä olevien alueiden siivouksesta (esim. roskat, rekvisiitat, pullot/tölkit, tupakantumpit)

Vuokralainen huolehtii tyhjien pullojen/tölkkien kierrätyksestä viemällä ne mukanaan vuokra-ajan päättyessä.

Vuokra-ajan päättyessä vuokralaisen tulee viedä mukanaan kaikki tiloihin tuomansa tavarat. Tilojen tulee olla sovitussa palautuskunnossa sekä tyhjät ja lukittuna vuokrasopimuksessa sovittuun kellonaikaan mennessä, jotta tiloihin päästään tekemään loppusiivous vuokranantajan toimesta. Vuokralainen vastaa avoimista ikkunoista ja ovista mahdollisesti aiheutuvista vahingoista täysimääräisesti.

PALOTURVALLISUUS
Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Tupakointi on sallittu vain piha-alueilla siten, ettei siitä aiheudu haittaa.

Vuokralaisen tulee noudattaa paloturvallisuuden osalta erityistä huolellisuutta. Kynttilöiden käyttö sisätiloissa on sallittua. Ulkotulia käytettäessä tulee ne sijoittaa vähintään kahden (2) metrin päähän rakenteista ja rakennuksen seinistä niin, ettei niistä aiheudu vahinkoa.

Tilat on varustettu savuhälytysjärjestelmällä.

MUUTA HUOMIOITAVAA
Vuokratuissa tiloissa ei ole sallittua naulata, liimata tai muuten vahingoittaa rakennuksen seiniä, ovia tai kalusteita. Verhoja ei saa poistaa tai siirtää. Rikkoutuneista rakenteista/kalustosta sekä Hehkulle aiheutuvasta ylimääräisestä siivoustyöstä veloitetaan erikseen. Omia kalusteita / laitteita käytettäessä on huolehdittava, etteivät ne vaurioita lattioita.

Varaa tilat oman elämäsi elämystä varten!