Hehkuvin tila elämäsi juhliin ja tilaisuuksiin!

Hehku sijaitsee Kauppakadulla aivan Forssan keskustan tuntumassa. Rakennus on valmistunut 1800 luvulla ja on nykyisin museosuojeltu kohde. Hehku on remontoitu vanhaa rakennusta arvostaen ja saanut nykyisen asunsa syksyllä 2017.

Tilat sopivat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen, kuten juhliin, kokouksiin ja koulutuksiin sekä pienempiin tapahtumiin. Autamme siinä mitä keksitkään järjestää, ja toivommekin luovia ehdotuksia tilojen käyttöön.

Tilamme koostuvat salista oleskelutiloineen, aulasta, vaatesäilytystilasta, lasten leikkipisteestä, yleisövessoista, täysvarustellusta keittiöstä ja saunatilasta. Hehkulle on merkityksellistä tarjota kaikille mahdollisuus osallistua tilaisuuksiin, ja osaltaan tämän mahdollistaa esteettömät tilamme.

Uutuuden hehkussa oleva vuokratila:

■ 50 asiakaspaikkaa, eli istumapaikat pöytineen vähintään viidellekymmenelle
■ täysvarusteltu ammattitason keittiö
■ astiastot alkumaljasta jälkiruokaan
■ kylmä- ja lämpöhauteet
■ salissa ja saunatiloissa kylmäkaapit juomille
■ esteettömät wc tilat
■ erillinen vaatesäilytystila
■ lasten leikkipaikka
■ saunatilat
 

Varaa tilat oman elämäsi elämystä varten!

Hehkuva juhlatilasi

Voit tuoda omat tarjoilusi – Hehkussa on kaikki kohdallaan!

Juhlatila Hehku tarjoaa tunnelmalliset, tyylikkäät ja tilavat puitteet niin pienempiin kuin suurempiinkin juhlatilaisuuksiin. Virallisesti asiakaspaikkoja on yht. 50. Vanha hirsitalo modernilla twistillä luo puitteet, jotka saavat juhlasi hehkumaan. Vanhat pönttö- ja kaakeliuunit sekä hirsiseinät luovat yhdessä idyllisen tilan, jossa aika tuntuu pysähtyneen tähän hetkeen – Sinun tärkeään juhlaasi, mitä ikinä haluatkaan juhlistaa. Juhlatilan raamit luovat rennon tunnelman, minkä aistit viimeistään illan hämärtyessä.

Juhlasali avautuu molemmin puolin aulaa. Salin päädyssä on pieni oleskelutila, ja sen vieressä erillinen lasten leikkipiste. Toisessa päädyssä on noutopöytä, minkä yhteyteen tarvittaessa saa kylmä- ja lämpöhaudevaunut.

Juhlasalin vieressä on aula, mistä ovet johtavat täysvarusteltuun keittiöön ja yleisövessoihin sekä saunatilaan. Tiloissa on lisäksi vaatesäilytykseen oma erillinen tilansa.

Salin keskellä oleva aula soveltuu mainiosti erilaisten esitysten, kuten bändin, taikurin tai trubaduurin areenaksi. Kiellettyä juhlissa ei ole pistää jalalla koreastikaan, ja juuri aula on tähän paras paikka – varsinainen tanssisali tämä ei kuitenkaan ole, eikä tiloissa ole mahdollista suurella määrällä väkeä pistää valssiksi.

Tilojen luontainen ominaisuus -lämmin ja levollinen tunnelma- tarjoaa puitteet myös elämänkaaren erivaiheisissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Näitä hetkiä voivat olla muun muassa kastetilaisuudet, rippijuhlat ja muistotilaisuudet.

Juhlasalissa on istumapaikat pöytineen 50-60 vieraalle. Saunaan mahtuu kerrallaan toistakymmentä henkilöä. Saunaostastolta löytyy 2 suihkua ja pukuhuonetila sekä pieni terassi vilvoitteluun.

Varauskalenteri >>


Varaa tila oman elämäsi elämystä varten!

Kokoukset ja koulutustilaisuudet

Edustavat tilat ja toimiva kokoustekniikka

Hehku tarjoaa tilat täydelliseen läsnäoloon, olipa tarpeesi sitten yhtiökokous, seuran palaveri tai yrityksesi koulutustilaisuus. Tarjoamme tarvittaessa maittavia kokouseväitä tai yhteistyökumppaniemme kautta monipuoliset ruokailumahdollisuudet kokouksen aikana.

Seesteinen tunnelma on omiaan myös koulutus- ja kokoustilaisuuksissa. Koulutus tai kokous toisenlaisessa ympäristössä voi antaa uusia ideoita ja mahdollisuuden tarkastella asioita erilaisesta näkökulmasta. Täällä saat käyttää luovuuttasi, ja järjestää vaikka "ei niin perinteisen" koulutus tai kokoustilaisuuden tarpeidesi mukaan.

Ideoi isosti ja ota yhteyttä niin mietitään yhdessä lisää hehkua kehittämääsi tapahtumaan tai tilaisuuteen.

Varaa edustava kokoustila!